Vaš lokalni Rental Car Provajder

Ko smo mi

Dugogodisnje rent a car iskustvo rezultiralo je otvaranjem porodicne firme ALPHA rent a car. Skoro sve svoje klijente poznajemo pojedinacno i cesto smo pozivani na svadbe i krstenja.

Obezbeđujemo vam vozila već duži niz godina

Klijent je uvek na prvom mestu i trudimo se da ga maksimalno  ispostujemo. Skoro se nigde ne reklamiramo nego nas preporucuju od usta do usta.

Automobile izdajemo na aerodromu Nikola Tesla ili bilo gde u Beogradu po dogovoru i tacnoj  adresi.
Cak je klijentima dozvoljeno da naprave provizornu rezervaciju. Znaju, na primer kad imaju godisnji odmor, ali nisu jos kupili avionske karte.

Šta drugi kažu o nama

Profesionalno iskustvo sa jako ljubaznim pristupom. Lak dogovor i brza rezervacija vozila.

Novica Milosevic

Sve organizovano, dočeka vas auto na aerodromu, možete da ga vratite pa čak i nedeljom u ranim jutarnjim časovima sto punio znači kada imate ne očekivani let.

Dragana Savic

Brzo, jednostavno do vozila u samo jednom pozivu sve dogovoreno. Moja preporuka. Bravo ALPHA tim.

Miroslav Pavkov

Česta pitanja

^

Da li su vozila kasko osigurana?

Sva nasa vozila su kasko osigurana, ali uvek preporucujemo da, u slucaju neke eventualne nezgode, klijenti prvo nazovu nas, pa onda policiju radi policijskog zapisnika. Uzimanje istog je neophodno kako bi steta mogla da se naplati od kasko osiguranja.

^

Da li vozilo moze da se vrati rano ujutru?

Takodje, mozete vratiti auto i u rane jutarnje sate, po dogovoru, kada ima letova.

^

Da li radimo nedeljom?

Naravno da radimo jer nama klijenti iz inostranstva vracaju auto najcesce nedeljom kako bi ponedeljkom zapoceli svoj radni dan. 

^

Rekonstrukcija aerodroma Nikola Tesla i problemi sa parkingom vozila?

Kako bi se izbeglo lutanje po, jos uvek nezavrsenoj rekonstruciji aerodroma Beograd, mi vas cekamo unutar aerodromske zgrade, u hodniku, na “dolascima” aviona. Vracanje vozila je na “dolascima” na ulici, ispred aerodromske zgrade. To je ispisano na asfaltu, a vozilima je dozvoljeno 5 minuta zaustavljanja posle uzimanja kartice za parking i podizanja rampe. To ce biti tacno pokazano klijentima pri preuzimanju auta. Sve ovo je zbog novog izgleda Aerodroma Nikola Tesla.